Altijd de beste service bij loodgietersbedrijf Mol

over ons

Joost Mol

LOODGIETERsbedrijf Mol

We missen handen in Nederland. Ook veel loodgieters haasten zich van klus naar klus.  Want de klant wil snelheid en vindt ons al snel duur, denken we.  

Maar is dat zo? Nee, zeker niet, is mijn ervaring. Je bent vaak niet geholpen met een in  de haast aangebrachte oplossing. Veel mensen willen juist dat het goed wordt aangepakt en wat zijn dan die zes tientjes op een bedrag van acht- of negenhonderd  nog waard? 

Daarom overlegt loodgietersbedrijf Mol met je; ik luister naar je wensen, denk met je mee en geef  je mijn advies, voordat ik je mijn offerte verstuur of het gereedschap pak. Zo kan ik  rekening houden met eventuele toekomstige aanpassingen aan de installatie en zorgen dat zij ook dan nog gemakkelijk onderhouden kan worden.  

Als er keuzes in het zichtwerk of comfort gemaakt kunnen worden, leg ik je die voor. De  technische materiaalkeuzes maak ik voor je. Op die manier kan ik achter de kwaliteit  van mijn werk blijven staan. Zo kan het zijn dat, waar een ander een kunststof buis met  perskoppelingen gebruikt, ik een stuk koper buig. Dat doe ik, omdat ik weet dat je  anders te weinig waterdruk gaat ervaren onder de douche. 

Ook denk ik graag kritisch met je mee. Stel, je vraagt mij om nieuwe radiatoren te  plaatsen, omdat uw vloerverwarming al tijden niet meer naar tevredenheid werkt. Je  hebt daarom alvast nieuwe radiatoren uitgezocht. Dan adviseer je toch om die niet aan  te schaffen, als ik verwacht dat ik het probleem kan verhelpen met spoelen en  inregelen. Dat zou zonde zijn van de ruimte in je woonkamer en van je geld.  

Naast aandacht voor mijn werk heb ik als loodgietersbedrijf Mol ook aandacht voor jou. Ik laat mijn werk altijd  met oog voor detail en netjes achter. Standaard heb ik in mijn bus een stofzuiger  en afdekmogelijkheden voor vloer en trap. Ook geef ik je graag uitleg over de bediening  en/of het onderhoud van een apparaat of installatie. En vanzelfsprekend blijf ik ook na  uitvoering van het werk bereikbaar voor je vragen en opmerkingen.  

Daarom: “loodgietersbedrijf Mol maakt het zeker.”

Werk portfolio

tEVREDEN

Ervaringen